Manchester United koki lauantaina kauden seitsemännen kotitappionsa. Putoamista vastaan taisteleva Sunderland haki Old Traffordilta sarjapisteet maalein 0-1 ja teki rajusti hallaa ManU:n toiveille selvitä ensi kaudeksi edes Eurooppa-liigaan.

Joukkuetta tilapäisesti valmentava Ryan Giggs aloitti pestissään komealla 4-0 -voitolla Norwichista, mutta nyt edessä oli karu paluu arkeen. Giggs tietääkin, että kuka hyvänsä häntä seuraakaan, on edessä todella paljon korjaustöitä.

– Tasaisuudella voitetaan pokaaleja ja titteleitä ja me olemme olleet kaukana tasaisuudesta. Se on ongelma, joka on ratkaistava ensi vuonna. Uskon meillä olevan yhä laatua, mutta emme näyttäneet sitä lauantaina, Giggs tarinoi UEFA:n verkkosivuilla.

– Ennen kuin osoitamme tasomme jatkuvasti, saamme nähdyn kaltaisia tuloksia. Se on turhauttavaa. Onko se sitten itseluottamuksen puutetta vai keskittymiskyvyn puutetta? Rehellisesti sanottuna en tiedä.

Erityisesti walesilaista futislegendaa huolestuttaa Old Traffordin kotitaian katoaminen. ManU on saalistanut tällä kaudella enemmän pisteitä vieraissa kuin kotona.