Italian maajoukkueen ykköshyökkääjä Mario Balotelli on ajautunut jälleen otsikoihin ikävien tapahtumien vuoksi.

Italialainen juorulehti Diva e donna on raportoinut Balotellin ja tämän veljen Enochin joutuneen tappeluun. Asiasta kertoneen SportBible-sivuston mukaan tappelu tapahtui milanolaisen Corso Como -yökerhon edustalla neljäs päivä toukokuuta.

Veljesten lähtiessä yökerhosta kohti kotia 23-vuotias Mario Balotelli huomasi, että hänen kännykkänsä oli varastettu. 20-vuotias Enoch Balotelli hyppäsi saman tien autosta varasta jahdatakseen.

Huhujen mukaan molemmat veljekset joutuivat isoon joukkotappeluun, jossa oli epäillyn varkaan ohella mukana muitakin ihmisiä. Tappelu taukosi ambulanssin saavuttua paikalle.

Italian maajoukkueen päävalmentaja Cesare Prandelli on ylläpitänyt tiukkaa ”eettistä koodistoa” pelaajilleen ja hyllyttänyt pelaajiaan näiden sopimattoman käytöksen takia. On kuitenkin vaikea uskoa, että Prandelli tohtisi jättää Balotellin ulos Italian MM-kisajoukkueesta tapahtuneen törttöilyn takia, sillä pelaajan merkitys Italian hyökkäykselle on todella suuri.

Balotelli viimeisteli AC Milanille tällä kaudella 14 Serie A -maalia. Seuran uskotaan silti olevan halukas myymään Balotellin. Mahdollisena osoitteena on huhurintamalla mainittu ainakin Arsenal ja AS Monaco.

Balotelli on joutunut otsikoihin useita kertoja aiemminkin erilaisten skandaalien takia.