Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti uskoo Barcelonalla olevan ylpeyttä sarjan päätöskierroksen kohtaamisessa Atletico Madridia vastaan siten, että joukkue tavoittelee voittoa vaikka omat mestaruusmahdollisuudet ovat jo todennäköisesti katalonialaisilla jo hävinneet siinä vaiheessa.

Real Madrid, jolla on vielä kolme peliä jäljellä, toivoo Barcelona pystyvän kampeamaan Atleticon päätöspelissä, Atletico, voittamalla Malagan, on mestari Barcelona-tasapelilläkin. Real toivoo siten apuja veriviholliseltaan.

– Olen varma, että Barca haluaa voittaa ja antaa kaikkensa Atleticoa vastaan. He ovat tehneet näin aina, Ancelotti kommentoi pressitilaisuudessa Goal.com:n mukaan.

Viime viikonloppuna jokainen kärkijoukkue menetti pisteitä. Atletico hävisi oman ottelunsa Levantelle, Barca jäi tasuriin Getafea vastaan ja Real tasasi pisteet Valencian kanssa.

– Kauden loppu on mieletön, koska Levante pelasi erinomaisen ottelun Atleticoa vastaan ilman panosta, kuten teki myös Valencia meitä vastaan. Tämä on hyväksi koko sarjalle. Tappelemme voitosta viime minuuteilla asti. Meidän pitää nyt hoitaa omat kolme otteluamme.

Realilta puuttuu keskiviikon Valladolid-ottelusta Gareth Bale, mutta Cristiano Ronaldo näyttää pystyvän pelaamaan. Viikonloppuna Real matkaa Celta Vigoa vastaan ja päättää kautensa kotipeliin Espanyolia vastaan.