Manchester Unitedin vt. managerina kauden lopun toimiva Ryan Giggs haluaa seuran sitovan jatkosopimuksilla konkaripuolustajat Rio Ferdinandin, 35, sekä Patrice Evran, 32. Kummankin sopimus päättyy kesällä.

ManU menettää kesällä varmasti Nemanja Vidicin, joka on ilmoittanut siirtyvänsä sopimuksen loputtua Inter Milaniin. Giggs ei halua kaikkien kokeneiden puolustajien häviävän joukkueesta.

– Uskon, että heillä olisi annettavaa seuralle myös tulevalla kaudella. Molempien sopimukset loppuvat ja he ovat tehneet seuralle jo melkoiset palvelukset. He ovat molemmat hyvässä kunnossa ja näyttävät yhä hyviltä pelaajilta. En näe syytä, miksi heille ei voisi tarjota jatkoa, Giggs kertoi Sky Sportsille.

– Päätökset (monien pelaajien jatkosta) tehtiin jo viikkoja sitten. Vain muutaman tapauksessa tilanne on vielä auki. Olen nyt antanut näkemykseni ja seura tekee sitten päätöksen. Päätöksen tekevät pelaajat itse, (sopimuksista vastaava seurapomo) Ed Woodward sekä ensi kauden manageri.

Giggs, joka on seurassa yhä myös pelaajana, ei ole itse varma jatkaako pelaajauraansa vielä ensi vuonna. Hän tuskin on ratkaisu pysyväksi manageriksi ja mediassa on vahvasti huhuttu Louis van Gaalin ottavan punaiset komentoonsa jatkossa.

ManU voitti Giggsin manageridebyytissään Norwichin 4-0-lukemin. Seuralla on vielä kolme peliä jäljellä suhtelllisen paineettomassa tilanteessa. Ensimmäinen näistä kamppailuista on lauantain Sunderland-ottelu. ManU ei voi enää nousta Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille.