Valioliigan suurimpiin tähtiin kuuluva Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Yaya Toure on tosissaan suuttunut seuralleen, sillä kukaan ei muistanut johtoportaasta hänen syntymäpäiväänsä.

Norsunluurannikkon maajoukkuemies täytti toukokuun 13. päivä 31 vuotta. Seura twiittasi onnittelut myöhemmin ja miehelle tarjottiin kakkua joukkueen lennolla Abu Dhabiin.

Pelaajan agentti kuitenkin kertoi asiakkaansa todella närkästyneen siitä, että seuran johto ei häntä henkilökohtaisesti muistanut.

– Kukaan ei kätellyt häntä hänen syntymäpäivänään. Se on todella sairasta, tiedättehän, agentti Dimitri Seluk kommentoi BBC:lle.

Selukin mukaan Toure ei odottanut mitään lahjoja, mutta ei olisi odottanut jonkinlaista muistamista sikarikkailta omistajilta, kun joukkue saapui Arabiemiraatteihin juhlimaan tuoretta Valioliigan mestaruutta.

– Kun Roberto Carlosilla oli aikoinaan syntymäpäivä, hän sai silloiselta seuraltaan Anzhilta Bugatin, Seluk jatkoi.

– Emme odottaneet seuran antavan Yayalle autoa vaan ainoastaan henkilökohtaista kädenpuristusta ja onnittelua omistajilta. Kuulin seuran laittaneen onnittelut Twitteriin, mutta se ei ole henkilökohtaista laisinkaan.