Reilun kuukauden päivät reisivamman takia kentiltä sivussa ollut Zlatan Ibrahimovic suunnittelee palaavansa kentille keskiviikon Ligue 1 -ottelussa Rennesiä vastaan.

– Olen tehnyt paljon töitä lihasteni kanssa. Toivon voivani pelata Rennesiä vastaan, mutta en tiedä, kuinka monta minuuttia, PSG:n ruotsalaistähti kertoo L’Equipen sivuilla.

– Tämä oli ensimmäinen pidempi huilini saavuttuani Pariisin kesällä 2012. Se auttoi minua ymmärtämään, kuinka onnekas olen saadessani pelata täällä, Ibrahimovic toteaa pariisilaisten mieliksi.

Ibrahimovic viihtyy hyvin Pariisissa

Samassa yhteydessä 32-vuotias Ibrahimovic paljastaa, että hän voi kuvitella päättävänsä uransa pariisilaisten riveissä. Nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2016 eikä jatkokaan ole mahdottomuus.

– Kaikki ovat kohdelleet alusta lähtien minua ja perhettäni hyvin. Seuran ja Qatarin ihmiset ovat huolehtineet minusta hyvin. Olen pelannut Barcelonassa, Interissä, AC Milanissa ja Ajaxissa ja minulle oli iso askel tulla Pariisiin. Mutta kaikki on ollut positiivista, etenkin tänä vuonna, Ibrahimovic jatkaa kehujaan.

– Jos säilyn terveenä ja hyvä fiilis säilyy, niin miksi en pelaisi täällä vielä kaksi vuotta. Jos seura haluaa minut ja Ranska haluaa minut, niin jään tänne. Ei minusta niin helposti eroon pääse.

PSG voittaa selvällä erolla Ranskan mestaruuden. Mestarien liigan välieräpaikkakaan ei jäänyt kauaksi. Joukkue voitti puolivälierien ensimmäisen osan 3-1, mutta hävisi Chelsealle vieraissa 0-2 ja putosi vierasmaalisäännön turvin. Ibrahimovic oli sivussa toisesta osaottelusta tuoreen vammansa takia.