Goal.comin mukaan Chelsea on tekemässä massiivista peliliikettä siirtomarkkinoilla.

Chelsean kiikarissa on monen muunkin suurseuran havittelema Juventuksen Paul Pogba, jonka italialaisseura on hinnoitellut jopa 75 miljoonan euron arvoiseksi. Lähteen mukaan Chelsea valmistelee seurahistoriansa huikeinta sopimuspakettia, jolla se voisi houkutella Ranskan maajoukkueen keskikenttämiehen riveihinsä.

Pogban agentti Mino Raiola kertoi aiemmin, että ranskalainen pohtii tulevaisuuttaan MM-kisojen jälkeen.

– Mitään padassa ei ole porisemassa (viittaa siirtohuhuihin). Ennen MM-kisoja emme tee mitään. Olemme päättäneet viivyttää kaikenlaiset neuvottelut kisojen jälkeiseen aikaan. Hän haluaa pelata upeat MM-kisat ja siksi hänen pitää ajatella vain pelaamista seuraavat kolme ja puoli kuukautta.

Cesc Fabregas liittyi Chelsean eniten tienaavien futaajien, kuten Eden Hazardin, Fernando Torresin ja John Terryn joukkoon. Fabregas siirtyi äskettäin Barcelonasta 35 miljoonan euron kaupalla ja ansaitsee viikossa osapuilleen 225.000 euroa. Goal.comin mukaan Chelsean omistaja Roman Abramovich olisi valmis tarjoamaan Pogballe jopa suurempaa liksaa, sillä manageri Jose Mourinho haluaa ranskalaisen keskikenttäkalustoonsa ensi kaudeksi.