Arsenalin ja Espanjan keskikenttämies Santi Cazorla, 29,ei näytä olevan huolissaan peliajastaan ja toivottaa Cesc Fabregasin, 27, takaisin seuraan mielellään.

Vuonna 2011 Barcelonaan tykkimiehistä palannut niin ikään Espanjan MM-joukkueessa esiintyvä Fabregas on vahvojen siirtohuhujen kohteena takaisin Englantiin. Barcelonan on kerrottu olevan valmis luopumaan pelaajasta noin 30 miljoonalla punnalla.

Arsenalin lisäksi pelaajasta on eri lähteiden mukaan kiinnostunut käytännössä kaikki muutkin Valioliigan kärkiseurat, viimeksi ”Cesc” on yhdistetty vahvasti Chelseaan.

Cazorla ottaisi maanmiehensä mielellään seurakaverikseen Arsenaliin.

– Olen lukenut, että hän voisi mennä Chelseaan, mutta ottaisin hänet mielummin meille. Hän on loistava pelaaja ja häntä rakastetaan seurassa, Sky Sports siteerasi Cazorlaa.

– En tiedä, mitä hänen tulevaisuutensa tuo tulleessaan. Toivon hänen joka tapauksessa nauttivan pelaamisesta siinä seurassa minne hän mahdollisesti meneekään.

Cazorla pitää Fabregasia aliarvostettuna Espanjassa.

– En usko hänen esityksillään olevan eroa Espanjassa tai Englannissa. Hän on sopeutunut molempien liigojen vaatimuksiin, Malagasta Arsenaliin itse vuonna 2012 siirtnyt Cazorla kertoi.

– Hänen tilastonsa ovat mahtavat Barcelonassa, mutta häntä ei arvosteta samalla tavalla kuin Englannissa. Numerot hänen osaltaan ovat yhtä hyvät joka tapauksessa.