Ranskan maajoukkue ei kyennyt jatkamaan kotikenttänsä voittoputkea sunnuntaina, kun joukkue tasasi Paraguayn kanssa pisteet 1-1-lukemin Pariisissa.

Ranska oli ennen ottelua voittanut viisi kotipeliä putkeen maalierolla 18-0. Vaikuttavin näistä oli EM-jatkokarsinnan 3-0-voitto Ukrainasta, jonka turvin maa kampesi itsensä MM-kisoihin 0-2-vierastappion jälkeen.

Sunnuntain ottelussa avausmaalin iski 82. minuutilla Real Sociedadin 23-vuotias Antoine Griezmann, joka taistelee kynsin hampain paikasta kisajoukkueeseen. Paraguayn Victor Caceres tasoitti pelin vielä 89. minuutilla.

Griezmannilla maali oli ensimmäinen maajoukkueessa kolmannessa pelissään.

Ranskan nimesi jo aiemmin lopullisen kisamiehistönsä (uutinen). Paraguay ei ole mukana MM-turnauksessa.

Ranska pelaa MM-kisojen E-lohkossa Sveitsin, Ecuadorin ja Hondurasin kanssa.

(Päivitys 9.45: Ranska on jo nimennyt aiemmin lopullisen ryhmänsä ja juttua muokattu siten.)