Ranska on muuttanut kokoonapanoaan roimasti E-lohkon päätöspeliinsä Ecuadoria vastaan. Ottelun alkaa klo 23.00. Samaan aikaan pelataan Sveitsin ja Hondurasin välinen ottelu.

Ranska on lähes varma lohkovoittaja ja sille riittää varmuudella vähintään tasapeli lohkovoittoon.

Joukkue kuitenkaan ei ole täysin varmasti edes jatkossa vaan lohkossa jokaisella on vielä mahdollisuus jatkoon ja kukaan ei ole varmistanut vielä jatkopaikkaansa. Tarkemmat permutaatiot löydät aiemmasta jutustamme.

Kolmelle puolustajalle ensiesiintyminen

Ranska nostaa turnauksessa ensi kertaa avaukseen toppariksi Arsenalin Laurent Kosieclnyn ja oikeaksi pakiksi miehen seurakaverina viime vuodet toimineen Bacary Sagnan. Avauspaikan ottavan ensi kertaa myös puolustaja Lucas Digne sekä Morgan Schneiderlin.

Näistä vain Koscielny on pelannut tässä turnauksessa, hän pääsi vaihdosta kentälle Sveitsi-voitossa.

Ainoa edellisen ottelun avauksessakin kentällä aloittanut puolustaja on Mamahdou Sakho. Kenttäryhmitys muuttunee myös aiemmasta.

Keskikentälle on palautettu avauspelissä avauksessa olleet, mutta toisen pelin vaihdosta aloittaneet Paul Pogba ja Antoine Griezmann.

Ecuadorin ainoa muutos on Michael Arroyon nostaminen kärkeen jo kolme maalia – Ecuadorin kaikki maalit – tehneen Enner Valencian kärkipariksi. Felipe Caicedo putoaa penkille.