SuomiFutis-sivuston toimituksen juttutuotanto laajenee. Aloitimme keskiviikkona sisällöntuotannon myös HuippuFutis-nimiselle sivustolle osoitteessa www.huippufutis.com.

Uuden sivuston yksi erikoisuus ovat päivittäiset omat haastattelut, joita on tarkoitus julkaista vuoden jokaisena päivänä.

– Puhuisin mieluummin vähintään yhdestä haastattelusta per päivä, sillä kyllä kokonaislukumäärä nousee yli 365 kappaleen, sisältövastaava Pekka Franck täsmentää.

– Uutissähkeitä ei HuippuFutis-sivustolta löydä, vaan ne tuotamme jatkossakin SuomiFutiksen puolelle. Uusi sivusto perustuu siis vain ja ainoastaan omaan tuotantoon haastatteluiden, pidempien artikkelien, kolumnien jne. muodossa. Näin ne eivät huku uutismassaan, vaan lukijat löytävät ne helposti myöhemminkin.

Pitkän linjan urheilutoimittaja Panu Markkanen sai kunnian kirjoittaa sivuston ensimmäisen jutun istuttaessaan itse Kuninkaan eli Jari Litmasen piinapenkkiinsä (lue tästä).

– HuippuFutis-sivusto on vasta taipaleensa alussa. Sivustoa tullaan jatkossa kehittämään lukijoilta saadun palautteen perusteella. Saitille on tarkoitus myöhemmin lisätä myös interaktiivisia elementtejä, Franck kertoo.

Painopiste tulevina viikkoina on tietenkin jalkapallon MM-kisoissa, mutta käynnissä olevaa Veikkausliigaakaan ei unohdeta. Muita tarkoin seurattavia asioita ovat muun muassa syksyllä starttaavat Huuhkajien EM-karsinnat ja Mestarien liiga.