MYPA:n pelit jatkuvat Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksella, kun vastassa on FC Dinamo Minsk Valko-Venäjältä. Seura on muutaman kaliiberin MYPA:a suurempi.

– Alla ovat tietysti jatkopaikka Färsaarilla ja 3-0-voitto Veikkausliigassa, joten lähdemme hyvillä mielin matkaan. Asetelma on Daavid vastaan Goljat. Vastustaja osti juuri 500 000 eurolla pelaajan, ja kyseessä on erittäin varakas joukkue, Antti Muurinen kertoo seuran verkkosivuilla.

Muurinen osaa odottaa kovaa koitosta, ”valkovenäläistä saunaa”.

– Nettisivuilta on mahdollista tutkia joukkuetta. Heillä on venäläisen pelaajan teknisyyttä, nopeutta, taitoa ja vastaiskupelaamista. Meitä odottaa siellä valkovenäläinen sauna, ja he prässäävät meitä alusta asti ylhäältä kiinni, Muurinen miettii.

MYPA:n resepti ottelun alla on selvä:

– Tilanne on se, että olemme siellä puolustuskannalla, eikä kukaan odota varmasti mitään muuta. Puolustuspelin täytyy olla vahvaa. Meillä on kaksi nollapeliä alla, ja täytyy jatkaa samalla linjalla. Virheisiin ei ole varaa. Puolustuspelin tiiviyden lisäksi omaa pelaamista pitää olla riittävän paljon, että emme ole koko aikaa jyrän alla, Muurinen muistuttaa.

MYPA:n pelaajtilanne otteluun on hyvä. Pitkään sivussa olevien Sasha Anttilaisen ja Stefanon lisäksi joukoista puuttuu perhesyiden vuoksi Pekka Sihvola.

FC Dinamo Minsk-MYPA pelataan torstaina Suomen aikaa klo 18.30 alkaen.