Manchester Unitedissa vuosikausia pelannut Rio Ferdinand uskoo Ranskan maajoukkueen keskikenttämiehen Paul Pogban, 21, nousevan lähivuosina maailman parhaaksi pelaajaksi.

Pogba tuli nuorena ManU:n junioriakatemiaan, mutta ei saanut kunnon mahdollisuutta ja siirtyi Italiaan Juventukseen. Hän onkin noussut seurassa pelipaikkansa parhaimmistoon Euroopassa ja nyt kantaa Ranskan maajoukkuetta MM-kisoissa.

– Hän on ollut yksi MM-kisojen tähdistä enkä ole yllättynyt hänen tasostaan Brasiliassa, Ferdinand kommentoi BBC Sportille.

– Pogba ei pelannut paljoakaan ollessaan seurakaverina Old Traffordilla, mutta hänen esittämiensä asioiden vuoksi jokainen harjoituksissa tiesi kuinka hyvä pelaaja hänestä voisi tulla. Oli suuri pettymys hänen lähdettyä Juventukseen vuonna 2012. Oli seuralta suuri virhe päästää hänet.Pogballa riitti itseluottamusta jo nuorena, mitä pitää ollakin pärjätäkseen huipputasolla.

– Hän sanoi minulle ennen lähtöään haluavansa olla maailman paras pelaaja. En tiedä koska se tulee tapahtumaan, mutta hänestä tulee varmasti yksi maailman parhaista keskikenttämiehistä.

– Kykyjensä lisäksi hänen vahvuutenaan on juuri hänen itseluottamuksensa – ei vain puheissa vaan myös teoissa kentällä.