Päävalmentaja Toni Korkeakunnaksella oli aihetta hymyyn sunnuntaina, kun luotsin suojatit kaatoivat MYPA:n kotikentällä 3-0-lukemin.

FC Lahti on erikoistunut kauden aikana yhden maalin voittoihin, kun maalinteko ei ole meinannut luonnistua. Nyt hyvää tulosta ei tarvinnut jännittää yhtä paljon kuin aiemmin.

– Olen käytännössä kauden kaikissa otteluissa pureskellut hammastikkua yli 90 minuuttia, kun olemme ottaneet yhden maalin voittoja. Nyt peli ratkesi jo aikaisemmin, niin oli tämä sillä tavalla helpotus, Korkeakunnas myöntää seuran verkkosivuilla.

– Pallollinen pelaamisemme on mennyt eteenpäin ja peli olisi voinut olla 3-0 jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Pari avopaikkaakin oli ja tuli sellainen deja vu, että onko tämä taas yksi näistä peleistä. Sitten toisen puoliajan alussa saimme pelin tapettua, Korkeakunnas lisää.

Lahdelle nollapeli oli jo kauden 11.

– Olen iloinen ja tyytyväinen, että saimme maaleja tehtyä, mutta ennen kaikkea siihen miten pelasimme. Puolustus on erinomaisella tasolla, eikä maalivahtimme joutunut oikeastaan torjumaan kuin kerran koko pelissä. Nyt saimme myös tehoja hyökkäyspäähän lisää, vaikka pelaajia on puuttunut koko ajan.

Veikkausliigan tulokset 20.7.

KuPS – FC Inter 4-2
FC Lahti – MYPA 3-0
IFK Mariehamn – RoPS 2-4
TPS – VPS 0-0
FC Honka – FF Jaro 0-5