Rosenborgin Riku Riski on useamman haasteen parissa. Tekemistä riittää niin europeleissä kuin Norjan pääsarjassa.

– Kesäloman jälkeen on taas ehtinyt tapahtumaan. Vaikka sarjassa pysyimmekin tappioitta niin eurooppaliigaan ensimmäisen Sligo-ottelun jälkeen seurajohto päätti vaihtaa valmentajaa, koska edessä oli kaksi äärettömän tärkeää peliä, Riski sanoo pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

– Vieraspeli ja toinen osaottelu Irlannissa ja tulevana sunnuntaina mestaruuden kannalta tähän asti ratkaisevin peli, kun pelaamme Joonan (Toivio) Moldea vastaan vieraissa.

Rosenborg pelasi Irlannissa hyvin ja eteni parista jatkoon. Seuraavaksi joukkue pelaa turkkilaista Karabuksporia vastaan.

– Sitä ennen kohtaamme kuitenkin Joonan Molden sunnuntaina joka on ollut vakuuttavassa iskussa. Näissä peleissä kaikki on kuitenkin auki, Kåre Ingebrigtsen, uusi valmentajamme on tuonut paljon uusia ideoita ja energiaa peliimme ja meillä on siksi erinomainen paikka kuroa eroa Moldeen kiinni sunnuntaina.

Riskille pitäisi roolia riittää.

– Pelaajia on tullut ja mennyt ja aika kapealla materiaalilla menemme tällä hetkellä. Oma pelipaikka on uuden valmentajan papereissa vielä kysymysmerkki mutta olen pelannut vahvan alkukauden ja uskon että pelaan 90 minuuttisia koko ajan myös jatkossa, Riski uskoo.