Arsenalin ykkösmaalivahdin Wojciech Szczesnyn mielestä joukkueen miehistö on kesän siirtojen myötä vahvempi kuin koskaan. Saapuneiden nimilista onkin vakuuttava.

Tykkimiehiin ovat liittyneet Chilen maajoukkuetähti Alexis Sanchez Barcelonasta, Kolumbian MM-kisavahti David Ospina Ranskan liigasta, Ranskan maajoukkuepakki Mathieu Debuchy Newcastlesta sekä nuori englantilaislupaus Calum Chambers Southamptonista. Lähtijöistä merkittävinon Barcelonaan kaupattu keskuspuolustaja Thomas Vermaelen, joka putosi viime kaudella penkinlämmittäjäksi.

– Paperilla tämä on vahvin pelaajistomme mitä meillä on ollut. Vermaelenin lisäksi emme ole menettäneet yhtään avainpelaajistamme. Vaikka jotkut lähtivät sopimuksiensa loputtua, onnistuimme paikkaamaan heidät hyvillä vahvistuksilla, Soccerway-sivusto siteerasi puolalaista.

Tuoreet puolustajahankinnat miellyttivät

Viime kauden cup-mestari Arsenal avasi ”virallisen” kautensa Community Shield -ottelun voitolla liigamestari Manchester Citystä 3-0-lukemin sunnuntaina. Szczesny oli tyytyväinen tuoreiden puolustajahankintojen otteisiin kamppailussa.

– Calum oli erittäin varma ja hän on vasta 19-vuotias! Oli upea nähdä hänen debytoivan Wembleyllä. Mathieulla on runsaasti kokemusta, joten toivomme hänen pitävän korkean tasonsa koko kauden ajan.

Arsenal aloittaa Valioliigan lauantaina paikallispelillä Crystal Palacea vastaan.