HJK nähdään pitkästä aikaa Veikkausliigassa tositoimissa Sonera Stadiumilla, kun FC Inter astelee sarjakärjen vieraaksi.

Elokuu on Klubille kiireinen kuukausi. Panoksia riittää niin europeleissä kuin kotimaan kamaralla. Veikkausliigassa joukkue johtaa, mutta FC Lahti hengittää perässä vaarallisesti.

– Joukkueessa on hyvä tilanne. Meillä on paljon pelaajia käytössä, kilpailua pelipaikoille riittää. FC Lahti on hyvässä vireessä ja hengittää sarjataulukossa niskaan, joten meille jokainen Veikkausliigan peli on tärkeä.

– Meillä ei ole varaa olla huonosti valmistautunut tai pelata väärällä asenteella. Peli-ilmeemme täytyy olla hyvä ja meidän pitää onnistua taktisesti, arveli päävalmentaja Mika Lehkosuo seuran verkkosivuilla.

Interin kanssa Lehkosuo ei odota joukkueen pääsevän helpolla.

– Heillä riittää hyökkäysvoimaa. Inter on pelaajilla ja valmentajilla tuoreessa muistissa muutaman viikon takaa. Silloin he tekivät meitä vastaan 3 maalia. On ihan hauskaa pelata tälläisiä tuplapelejä, saamme nopeasti mahdollisuuden revanssiin.

– Se edellinen ottelu jäi vähän kaivelemaan meitä, kun Inter tasoitti 3-2 -johtomme lopussa. Kotikentällä meillä on ilman muuta takaisinmaksun paikka, ilmoitti ”Bana”.

HJK:n riveistä poissa varmuudella keskiviikkona ovat lauantain Barcelona-ottelussa loukkaantunut Michael Tørnes, pelikiellosta kärsivä Mika Väyrynen sekä loukkaantumisesta toipuva Obed Malolo.

Barcelona-ottelusta pois jääneen Teemu Tainion pelikunto on vielä kysymysmerkki. HJK:n uusvanhoista hankinnoista Erfan Zenelin pelilupa on vahvistettu ja Joel Perovuon saanee vahvistuksen keskiviikon aikana, joten kaksikko saatetaan nähdä jo Interiä vastaan kentällä.

Veikkausliigan pelit 13.8.

TPS – FC Honka
SJK – FF Jaro
KuPS – MYPA
IFK Mariehamn – VPS
HJK – FC Inter
FC Lahti – RoPS