Arsenalin hyökkäyskaluston toipilasosastoon yhä tammikuussa tulleen polvivamman vuoksi kuuluva Theo Walcott pitää joukkueensa hyökkäyskalusto sarjan nopeimpana.

Kaikki kansainvälistä jalkapalloa seuraavat tietävät Walcottin, 25, itsensä olevan tuulennopea. Seura on – ehkä Liverpoolin viime kauden menestyksestä heränneenä – painottanut kesän hankinnoissa juuri pelaajien liikenopeutta.

Kesän ykköshankinta oli Alexis Sanchez, taiturimainen ja pienikokoinen taskuraketti. Viimeksi ryhmää vahvisti englantilaishyökkääjä Danny Welbeck, joka osoitti voimaansa nopeissa vastaiskuissa iskemällä maansa molemmat maalit 2-0-vierasvoitossa Sveitsistä.

– Luulen, että meillä on nopein hyökkäyslinjasto Valioliigassa. Nämä ovat mielenkiintoisia aikoja. Nämä pelaajat ovat erittäin, erittäin nopeita ja sopivat meidän tapaamme täydellisesti. Alexis on sopeutunut nopeasti ja Danny on hieno kaveri, jonka tunnen Englannin maajoukkueesta, Walcott kommentoi Daily Mailin haastattelussa.

”Palaan vahvempana ja nopeampana”

Walcott on itse muutaman viikon sisällä palaamassa kokoonpanoon ja toivoo pystyvänsä löytämään saman vireen ja jopa paremman vireen kuin ennen loukkaantumistaan.

– Olen tehnyt töitä kovasti. Olenko yhä joukkueeni nopein? Sitä ei ole vielä testattu. Se tapahtuu viimeiseksi, kun olen ottelukunnossa.

Walcott on pystynyt löytämään loukkaantumisestaan hyviä asioita.

– Minulla ei ole ollut mahdollisuutta työskennellä jalkojeni voimani kanssa ja toivottavasti palaan nopeampana ja vahvempana. Se on tavoitteni.

– En ole asettanut päivää paluullieni, mutta kyse on nyt pikemmin viikoista kuin kuukausista.