Arsenal matkaa Mestarien liigan avauspeliinsä kovaan paikkaan, kun joukkue kohtaa Dortmundin 80 000 katsojan edessä Saksan maalla tiistaina.

Lontoolaisseura matkusti paikalle melkoisen kapealla materiaalilla, mitä puolustuspäähän tulee. Viikonloppuna laitapuolustaja Mathieu Debuchy väänsi nilkkansa ja lienee sivussa kuukausia. Toinen laitapuolustaja – topparinakin harjoituskaudella pelannut Nacho Monreal ei ole myöskään pelikunnossa.

Lisäksi laitapakiksi hankittu, mutta myös topparina seuran paidassa jo pelannut Calum Chambers, 19, on epävarma otteluun niulurisatulehduksen vuoksi.

Wengerillä on palapeli rakennettavana huippukovaa hyökkäystä vastaan ja yksi vaihtoehto on heittää vain yhden pelin edustusjoukkueessa pelannut Hector Bellerin, 19, avaukseen.

Wenger ei vielä paljastanut aatoksiaan, mutta kiirehti jo kertomaan nuorukaisen kyvyistä.

– Chambersillä on 50 prosentin mahdollisuus toipua otteluun. Bellerin on valmis myös pelaamaan. Hänellä on persoonallisuutta eikä ole moksiskaan paineen alla, Wenger kommentoi BBC:lle ottelun aattona.

– Paineensietokyky on tärkeää, jos olet nuori ja pelaat suuressa seurassa. Hänen kykynsä suunnanmuutoksiin on fantastinen. Hän on nopea ja hänen pallollinen pelinsä on hyvää. Häneltä puuttuu toki kokemusta puolustajana, mutta hän on vahva hyökkäyssuuntaan.

Bellerinin kerrottiin aiemmin kesällä rikkoneen itsensä Theo Walcottin ennätyksen seuran 40 metrin sprinttitestissä, mikä kertoo pelaajan ominaisuuksista paljon.