Arsenal jakoi pisteet kotonaan 1-1-lukemin Tottenhamin kanssa lauantaina. Arsenal hallitsi peliä, mutta oli tehoton. Tottenham meni ensin toisella jaksolla johtoon Nacer Chadlin maalilla, Arsenal tuli tasoihin Alex Oxlade-Chamberlainin jalasta.

Arsenalille tuli ottelusta peräti kolme loukkaantumista, kun Aaron Ramsey ja Mikel Arteta vaihdettiin ennen aikojana kentältä vammojen vuoksi. Myös Jack Wilshere pyöräytti nilkkansa avausjaksolla, mutta pystyi jatkamaan. Hänetkin vaihdettiin lopulta kentältä toisella jaksolla.

Arsenalilla on edessään kaksi tärkeää ottelua – Mestarien liigan peli viikolla Galatasarayta vastaan sekä Valioliigassa ottelu Chelseaa vastaan lauantaina.

– En tiedä tarkkaan kuinka kauan he ovat sivussa. Ramsey loukkasi takareittään ja Arteta pohjettaan. Wilsherellä on nilkkavamma. Kaksi ensin mainittua on sivussa Chelsea-ottelun yli, Wilsherestä en ole varma, Goal-sivusto siteerasi Wengerin kommentteja lehdistötilaisuudesta.

Arsenalilta on entuudestaan sivussa pitkään ranskalaiskaksikko Olivier Giroud sekä Mathieu Debuchy sekä vuoden alusta alken polveensa kuntouttanut Theo Walcott, joka palaa harjoituksiin tulevina viikkoina.