ManU:n ikonina muistettu Paul Scholes liputtaa Mestarien liigassa Liverpoolin puolesta. Seura on ensimmäistä kertaa mukana sitten kauden 2009-2010 tässä seurajoukkueiden ykköskilpailussa.

– Liverpool on kilpailun musta hevonen tänä vuonna. (Manageri) Brendan Rodgers on tehnyt fantastista työtä. Pelityyli, minkä he ovat ottaneet omakseen, on jännittävää seurattavaa ja hän on saanut pelaajat puolelleen toteuttamaan sitä parhaimpansa mukaan, Scholes kommentoi ITV-kanavalle.

– Uskon heidän pärjäävän hyvin tällä ryhmällään. Heidän suuri etunsa on kotiyleisö. Anfield on aina vastukselle vihamielinen paikka tulla kylään. Esimerkiksi Manchester Cityllä ei ole tällaista tukea takanaan.

Suosikkeja on monia, ennen kaikkea Espanjasta sekä Saksasta, mutta Scholes ei yllättyisi, mikäli Mestarien liigan voittaja olisi englantilaisseura. Ykkössuosikkina hän pitää Real Madridia, joka on turnauksen hallitseva mestari.

– Englantilaisilla seuroilla on hyvä mahdollisuus voittaa kisa, mutta heidän täytyy voittaa Real Madrid matkalla.

– Ennen Angel di Marian ja Xabi Alonson myyntiä olisin sanonut ettei englantilaisilla ole heitä vastaan mahdollisukksia, mutta nyt pidän heitä voitettavana.

Liverpool kohtaa avauspelissään keskiviikkona Bulgarian mestarin Ludogoretsin. Lohkon muut joukkueet ovat Real Madrid sekä sveitsiläinen FC Basel.