Turun Palloseura valahti takaisin Veikkausliigan jumboksi, kun paikallisvastus FC Inter nuiji derbyvastuksensa peräti 6-1-lukemin. Maaliseppona hääri hattutempun iskenyt Irakli Sirbiladze.

TPS:n toiveet nousivat ja haihtuivat Mika Ääritalon mukana. Mies kavensi pelin 1-2:een 50. minuutilla, mutta ajettiin ulos tunnin pelin kohdalla.

Interin Mika Ojala ampui ulosajon tuoneen rikkeen seurauksena olleen rankkarin sisään ja vei Interin siinä vaiheessa jälleen kahden maalin johtoon ja joukkue teni miesylivoimalla selvään voittoon.

TPS valahti sarjan jumboksi, kun ennen kierrosta tasapisteissä jumbona ollut Honka kaatoi kotonaan MYPA:n 2-0-lukemin. Honka karkasi siten kolmen pisteen karkumatkalla TPS:stä.

SJK pelasti itselleen pisteen

Liigan kakkosena oleva SJK nousi kahden maalin takaa tasoihin vieraissa kuntopuntarin ykköstä IFK Mariehamnia vastaan. Loppulukemat siis 2-2. SJK:n ero kolmantena olevaan FC Lahteen on nyt kaksi pistettä. Lahti on pelannut ottelun vähemmän.

IFK on neljäntenä, eroa kolmossijaan on kuusi pistettä. HJK johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla ennen SJK:ta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

VPS voitti kotonaan RoPS:n 2-0-lukemin. Maalit syntyivät toisen jakson loppupuolella Steven Morrisseyn ja Thomas Kulan tekeminä. VPS nousi sijan kuudenneksi juuri ohi RoPS:n