FC Lahden viiden ottelun voittoputkea on seurannut neljän ottelun voitoton putki Veikkausliigassa. Joukkue taistelee toki yhä mitaleista ja on kolmantena sarjassa.

FC Lahti jatkaa pelejään vasta tulevana maanantaina KuPS:aa vastaan vieraissa. FC Lahden monitoimipelaaja Henri Toivomäki ei ole kuitenkaan tilanteestaan huolissaan. Hän uskoo kurssin kääntyvän nopeasti.

– Koska puolustuspelimme on ollut niin tiivistä, on se hieman vaikuttanut hyökkäyspeliimme. Emme myöskään ole tehneet niin sanottuja ”helppoja maaleja”. Aikaisemmissa peleissä teimme paikoista maalit, kun nyt joudumme yrittämään ihan liikaa yhtä maalia ajatellen. Jos emme pistä helpoista sisään, tulee mukaan yliyrittämistä. Rentous pitää taas löytyä maalintekoon, Toivomäki kertoi seuransa kotisivuilla.

– Meillä oli sama tilanne alkukaudesta ja kun tilanne aukesi, se aukesi kunnolla. Ihan turhaa tässä on siis olla huolissaan. Aina on asioita, joita voi tehdä paremmin, mutta pelimme menee koko ajan hyvään suuntaan. Puolustus toimii ja olemme pelanneet hyvin. Eiköhän se tästä aukea taas, hän jatkaa.