FC Lahden Toni Korkeakunnas ei voinut olla torstai-iltana tyytyväinen tuloksen jälkeen. Tasainen peli toi Veikkausliigan kärkiottelusssa HJK:lle 2-0-voiton.

Ottelun voittomaali nähtiin 89. minuutilla Robin Lodin puskettua pelivälineen sisässä. Lisäajalla Roni Porokara kaunisteli vielä loppulukemat.

– Pelisuunnitelma kesti hyvin 89 minuuttia ja joukkue teki hyvin yhdessä hommia. Olimme yhtenäisiä ja saimme tarvittavat paikat maalintekoon. Joukkue noudatti sitä suunnitelmaa, mitä oli harjoiteltu ja pelaajat pelasivat isolla sydämellä, Korkeakunnas sanoo seuran verkkosivuilla.

– Vastassa oli Suomen kovin jengi ja saimme hyvän matsin pelattua heitä vastaan. HJK:n vaihtopelaajat kuitenkin ratkaisivat tänään huikealla yksilötaidolla, Korkeakunnas harmitteli.

Lahdelle ottelu oli kuudes peräkkäinen ilman voittoa. Peliesitykset eivät silti ole olleet ihan niin huonoja kuin tulokset voisivat ehkä antaa ymmärtää.

– Päällimmäisenä on iso pettymys tuloksesta, mutta kyllä sitä pikku hiljaa ajattelisi, että alkaisimme saada enemmän voittoja. Olemme kuitenkin pelanneet hyvin, mutta emme saaneet tuloksia, Korkeakunnas alleviivaa.

Veikkausliiga viikonloppuna
sunnuntai

VPS – FC Inter
TPS – HJK
FC Honka – SJK
Jaro – FC Lahti
RoPS – MYPA
IFK Mariehamn – KuPS