Englannin toiselle sarjatasolle täksi kaudeksi pudonneen Fulhamin ykkösvahtina kauden alussa ollut Jesse Joronen menetti asemansa joukkueen tappioputkessa, mikä johti lopulta aiemman saksalaismanagerin Felix Magathin potkuihin.

Joronen ehti pelata neljä ensimmäistä ottelua ja esitykset olivat vähintäänkin kohtuullisia vaikka seurasi hävisi kaikki pelit. Viimeiseksi otteluksi toistaiseksi jäi 1-5-tappio Derbylle. Fulhamin kurssi ei ole kääntynyt sen koommin – saldona kahdeksasta ottelusta yksi tasapeli ja seitsemän tappiota!

Magathin tilalle nostettiin seuran nuorten joukkuetta luotsannut Kit Symons, joka on Joroselle tuttu reservijoukkueesta aiemmin. Peliaikaa ei ole kuitenkaan luvassa.

– Hän on tehnyt selväksi, ettei aio peluuttaa minua. Hän on virkaatekevä päävalmentaja, joten riippuu tuloksista jatkaako hän vai tuleeko tilalle joku muu. Toki jos ensi viikolla paikalla on uusi valmentaja ja hän haluaa peluuttaa minua, jään tietysti mielelläni. Ymmärrän realiteetit. Mestaruussarja on erittäin kilpailtu sarja, Joronen kommentoi Ilta-Sanomille.

21-vuotias maalivahti kertookin, että on hakemassa agenttiensa kanssa peliaikaa muualta lainasopimuksen turvin. Mitään konkreettista ei vielä sillä sektorilla ole tarjolla.

Joronen teki vasta kesällä kaksivuotisen jatkosopimuksen seuransa kanssa. Hän on edustanut Fulhamia jo vuodesta 2009.