Englannin maajoukkueen päävalmentaja Roy Hodgson pitää maajoukkuehyökkääjä Danny Welbeckin, 23, siirtymistä ManU:sta Arsenaliin hyvänä. Päävalmentajan mukaan liikkeellä voi parhaimmillaan olla hyötyä kolmelle osapuolelle: pelaajalle itselleen, Arsenalille sekä edelleen myös maajoukkuelle.

– Jos hänen tasoisensa pelaaja näkee itsensä hankalassa kilpailutilanteessa eikä aina saa haluamiaan peliminuutteja, niin hän menee seuraan, missä voi odottaa saavansa suuremman roolin, Hodgson kommentoi lehdistölle tiistaina Goal-sivuston mukaan.

– Pelaajalle ei ole helppoa pelata pienessä roolissa seurassaan ja tulla sitten Englannin paitaan 90-minuutiksi intensiivisiin otteluihin. Olen iloinen Dannyn puolesta ja mielestäni Arsenal saa hänestä hyvän pelaajan.

Hodgson ei ala antamaan Arsenal-luotsi Arsene Wengerille ohjeita pelaajan roolista.

– Minun työni on Englannin parissa ja niiden pelaajien, jotka valitsen. En ala neuvomaan seuroja miten ketäkin tulisi peluuttaa.

– En kuitenkaan voi kieltää sitä, että mitä enemmän pelaajani saavat minuutteja ja kokemusta, erityisesti Mestarien liigan tasolta, edesauttaa se myös Englantia.