Manchester Unitedin hankinnoista omat johtopäätöksensä tulevaisuudestaan tehnyt Danny Welbeck on todella iloinen siirtymisestään Valioliigan kärkisijoista taistelevaan Arsenaliin.

– Olin jo aiemmin kuvitellut voivani pelata tässä seurassa. On erittäin jännittävää, kun se viimein tapahtui, 23-vuotias kärkimies kommentoi lontoolaisseuran kotisivuilla.

Welbeck murtautui ManU:n ykkösmiehistöön vuonna 2008. Englannin maajoukkuekärjen tulevaisuus seurassa näytti synkältä eikä hän kuulunut Louis van Gaalin suunnitelmiin.

Viimeinen tikki oli Radamel Falcaon hankkiminen seuraan lainasopimuksella, missä on osto-optio. Arsenal sai siten hyvän kärkipelaajan tarpeisiinsä 16 miljoonalla punnalla.

– Olin ollut ManU:ssa pikkupojasta ja vietin seurassa loistavia hetkiä. Tämä on seuraava askel kehittymisessäni – tulla Arsenaliin ja osoittaa ihmisille, mihin todellakin pystyn jalkapalloilijana.

– Toivottavasti seurasta tulee juuri se paikka, missä haluan olla pidemmälläkin tähtäimellä. Uskon todellakin tämän olevan oikea päätös osaltani.