Espanjan MM-turnaus meni täysin penkin alle, kun joukkue jäi alkulohkoon Hollannin ja Chilen takana.

Joukkue aloitti syksynkin tappiolla ystävyysottelussa Ranskaa vastaan, minkä vuoksi joukkueen ympärille on lietsottu hermostunutta ilmapiiriä.

Espanja aloittaa karsintansa kotipelillä Makedoniaa vastaan maanantaina Madridissa. Isännät lähtee suosikkina, mutta minkäänlaista leijumista ei voi ottelussa esittää, muistuttaa päävalmentaja Vicente del Bosque.

– Tällaisissa karsintakampanjoissa ei ole varaa virheisiin ja virheet ovat erittäin vaarallisia. Haluamme aloittaa tämän matkan hyvin emmekä aio aliarvioida yhtään vastusta, Soccerway-sivusto siteerasi miestä.

Makedoniallakin kehno vire

Makedonialla on ollut omat vaikeutensa, sillä joukkue on pelannut neljä ottelua ilman voittoa sisältäen mm. tappiot Kamerunille ja Kiinalle sekä tasapelin Qataria vastaan keväällä.

– He eivät ole voittaneet liikaa, mutta ovat olleet hankala vastus monille. Jos he ovat hävinneet, on se tapahtunut niukalla tavalla, del Bosque puntaroi.

Ranskaa vastaan pelatussa ystävyysottelussa ManU-vahti David de Gea oli tolppien välissä, mutta nyt luotetaan kokemukseen.

– Tämä on erittäin tärkeä ottelu meille ja Iker Casillas pelaa.

Karsintalohkossa C pelataan myös Luxemburg-Valko-Venäjä- ja Ukraina-Slovakia-ottelut maanantaina.