Pelikiellostaan tälle peliviikolle vapautunut Niki Mäenpää myöntää, että tulevat EM-karsintaottelut Olympiastadionilla hiipivät ajoittain mieleen. Huuhkajien ykkösvahtina karsinnat aloittanut Mäenpää on myös tyytyväinen siihen, ettei pelikielto ollut vienyt pelivirettä.

– Me kohtasimme tällä viikolla kahdesti saman joukkueen, FC Eindhovenin. Alkuviikosta voitimme heidät cupissa rankkareilla ja perjantaina hävisimme 0-1. Molemmat ottelut olivat todella tasaisia ja pienestä kiinni, Mäenpää sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Parin viikon tauko ei tuntunut mitenkään. Cup-ottelussa oli aika paljon töitä ja sain tehtyä hyviä torjuntoja. Perjantaina hommia ei juuri ollutkaan. Peli oli enemmän keskialueen pelaamista ja FC Eindhoven teki oikeastaan ainoasta tontistaan maalin. Mutta oli hyvä huomata, että pelivire oli säilynyt hyvin.

Mäenpään VVV Venlolla on vielä yksi ottelu ennen Huuhkajien kokoontumista Kreikka- ja Romania –otteluihin. Vaikka keskittyminen on sarjassa, ovat tulevat pelit aika ajoin Mäenpäälläkin mielessä.

– Toivottavasti sarjassa pääsemme takaisin voittojen tielle ja siitä sitten hyvällä mielellä maajoukkueeseen. Täytyy myöntää, että pikkuhiljaa fiilis nousee siitä, että pääsemme taas pitkästä aikaa pelaamaan kotikentällä karsintaotteluita.

– Hienoa, että fanimme ovat jo nyt niin hyvin liikkeellä. Liput käyvät kaupaksi ja kausikorttimyynnissä tehtiin ennätys. Meillä on upeat fanit. Se näkyy jo siinä, miten hyvin lippuja on myyty jo nyt.

Niki Mäenpää uskoo, että Olympiastadionilla päästään taas kerran huikeaan tunnelmaan.

– Se on ihan varma. Saamme kannustuksen kautta paljon tärkeää itseluottamusta. Kyllä me lähdemme siitä, että tunnelma tulee olemaan mahtava ja otamme pojot näistä tulevista peleistä mukaan.

– On ihan mielettömän siistiä, että kotipelit lähtevät käyntiin, Mäenpää ennakoi.