Suomi joutui tyytymään 2-2-tasapeliin Walesia vastaan alle 21-vuotiaiden EM-karsinnassa.

Turun Veritas Stadionin runsaslukuinen yleisö joutui poistumaan aavistuksen pettyneenä stadionilta, sillä nuorilla suomalaisilla oli kaikki saumat napata täysi pistepotti.

Suomi johti ottelua ensimmäisen jakson jälkeen 1-0. Jakson ainokaisen iski HJK:ssa hyvää kautta pelaava Robin Lod 19. minuutin kohdalla. Wales piristyi toiselle jaksolle ja etenkin Wes Burns oli pelipäällä. Burns tekikin kaksi maalia tunnin kohdalla muutaman minuutin välein ja vei vierailijat johtoon.

Molemmat Walesin maalit tulivat erikoistilanteista – ensimmäinen kulmapotkusta ja jälkimmäinen sivuvapaapotkusta.

Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Tim Väyrynen kuitenkin esitteli pääpelitaitojaan ja iski 2-2-loppulukemat. Tasoituksen jälkeen Suomi haki vielä kovasti voittomaalia, mutta sitä ei enää Turun pimenevässä illassa nähty.