Angel Di Maria olisi jäänyt Real Madridiin pienemmällä palkalla kuin mitä mies tienaa tällä hetkellä Manchester Unitedissa, väittää Di Marian agentti Eugenio Lopez Daily Mailin mukaan.

Mutta neuvottelut Real Madridin kanssa eivät edenneet ja argentiinalainen siirtyi Englantiin jättimäisellä brittiläisen futiksen ennätyssummalla 59,7 miljoonalla punnalla.

Di Marian sopimus Realin kanssa oli voimassa vuoteen 2018 saakka. Lopezin mukaan Di Maria halusi parantaa sopimustaan, mikä on täysin normaalia. Mutta hälytyskellot alkoivat soida, kun Real hankki Toni Kroosin ja James Rodriguezin. Lopezin mukaan jokin oli vialla.

– Ennen MM-kisoja Real Madridilta ei tullut tarjousta. Hän ei ikinä pyytänyt 8 miljoonaa euroa vuodesta. Hän olisi jäänyt paljon pienemmällä (palkalla), vaikka yksi toinen seura tarjosi enemmän, Lopez kertoi Cadena COPE:lle Daily Mailin mukaan.

– Idea oli odottaa ja päästä sopimukseen Real Madridin kanssa. Hän halusi tienata sen minkä he lupasivat. Hän olisi jäänyt paljon pienemmällä (palkalla) kuin mitä Manchester United maksaa hänelle.

Lopezin mukaan Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti teki kaikkensa Di Marian jäämiseksi.

Real Madridin presidentti Florentino Perezin mukaan Di Marian vaati liian suurta palkankorotusta (uutinen).