Sami Hyypiän luotsaama Brighton hävisi tiistaina Ipswichille 0-2-lukemin Championshipissa. Ottelu oli toinen tappio seuralle peräjälkeen kolmen tappiottoman ottelun jälkeen.

Hyypiä näkee joukkueensa esitysten olevan tarpeeksi hyviä pisteitä varten tulevissa peleissä, vaikka nyt onkin käynyt köpelösti.

– Meidän täytyy alkaa ottaa pisteitä. Haluamme päästä sarjassa niin korkealle kuin mahdollista tällä kaudella ja olemme jäljessä aikataulusta. Meillä ei ole varaa jäädä liiaksi (kärjestä), Hyypiä kommentoi seuran kotisivuilla.

– Teimme kentällä asioita, joita olimme ennen kamppailua käyneet läpi. Suoriuduimme ihan ok, ja paransimmekin puolustuspeliämme aiemmasta. Hyökkäyskolmanneksella pelimme tökki. Emme luoneet tarpeeksi vaarallisia tilanteita.

Hyypiä luottaa rotaation voimaan

Ipswich-ottelu oli pitkään maaliton, mutta kotijoukkue takoi tarvittavat osumat 79. ja 88. minuuteilla. Brighton vajosi tappion seurauksena 18. sijalle 24 joukkueen sarjassa.

– Puolustus oli kaikkiaan parempaa kuin lauantaina (2-3-tappio Brentfordille), mutta emme voi päästää tuollaisia sekavia maaleja omiimme, kuten avausmaali tänään.

Hyypiä oli vaihtanut edellisestä pelistä neljä avauksen miestä ja aikoo jatkaa rotaatiota edelleen. Kausi on pitkä ja ottelutahti tiivis.

– Haluan, että kentällä on tuoreita jalkoja. Pelaamme paljon vain 3-4 päivän välein ja kukaan ei pysty suorittamaan täydellä teholla kaikkia pelejä. Se pitää myös pelaajat varpaillaan. Pitää olla valmis pelaamaan. Aion jatkaa samalla linjalla jatkossakin.