Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina merkittävä kamppailu. Kotijoukkue SJK taistelee mitalin väristä ja TPS puolestaan yrittää karkottaa putoamispeikkoa.

Seinäjokelainen joukkue ei ole koskaan pelannut näin korkeista sarjasijoituksista Veikkausliigassa, joten kotijoukkueen riveissä ollaan syystäkin innoissaan.

– Hienoa että tässä vaiheessa kautta päästään pelaamaan näinkin isoista asioista, joten fiilis on hyvä. Ollaan kuitenkin pelattu paljon tasureita viime aikoina, joten voittojen tielle pitäisi palata, toteaa SJK:n kapteenistoon kuuluva keskikenttäpelaaja Marco Matrone seuran verkkosivuilla.

SJK venyi viime ottelussa tasapeliin, eikä pelin voittamisesta tule tälläkään kertaa helppoa.

– Kuitenkin nousu tasapeliin kahden maalin tappioasemasta Maarianhaminassa nostaa itseluottamusta entisestään. Se kertoo jotain meidän joukkueesta kun ollaan pystytty nousemaan takaa. TPS ei ole helppo kohdattava sunnuntaina.

– He pelaavat sarjapaikkansa puolesta ja yleensä juuri nämä joukkueet ovat vahvoja syksyisin. Eli jos joku asia on varma, niin se ettei kyllä mitään saada ilmaiseksi, päättää Matrone.