Chelsea-luotsi Jose Mourinho on antanut Espanjan maajoukkueluotsin Vicente del Bosquen kuulla kunniansa. Asia koskee hyökkääjä Diego Costan peluuttamista molemmissa peleissä viime maajoukkuetauolla vaikka pelaaja on kärsinyt reisivammasta eikä ole pystynyt syksyn aikana harjoittelemaan juurikaan.

Lisäksi Costa kärsi flunssasta ja joutui sen vuoksi sairaalaan viime viikolla. Costa ei ollut mukana viikonlopun ManU-tasurissa, mutta syynä oli jalkavamma ei vilustuminen.

– Virus on hoidossa. Se oli rankka ja hän joutui käymään sairaalassa. Se ei tietenkään auttanut häntä palautumisessa vammastaan. Hän ei pelannut sunnuntaina vamman vuoksi, Mourinho taustoitti Sky Sportsille.

– Diegolla on reisivamma, koska hän pelasi kaksi peliä kolmen päivän sisään, kun hän ei ollut meidän kanssamme, Mourinho lähetti viestin maajoukkueluotsi del Bosquelle.

Kuormitus hallinnassa maajoukkuepelejä lukuun ottamatta

Chelsea on peluuttanut Costaa pääsääntöisesti kerran viikossa vain avauskokoonpanossa ongelman vuoksi ja tilanne olisi muuten hallinnassa. Mourinho kuitenkin harmittelee maajoukkuetaukoa, mikä on marraskuussa.

– Hänen täytyy yhä pelata maajoukkueelle marraskuussa.

Chelsea jatkaa kauttaan tiistaina Liigacup-kohtaamisella alasarjalaista Shrewsburya vastaan.