Ilves on tehnyt kaudet 2015 ja 2016 kattavan valmentajasopimuksen Ilves on tehnyt kaudet 2015 ja 2016 kattavan valmentajasopimuksen Keith ”Keke” Armstrongin, 57, kanssa. Sopimus sisältää option kaudesta 2017.

Ilvekseen Keke siirtyy SJK:sta, jossa hän on toiminut viimeiset vuodet seuran urheilutoimenjohtajana. Keken työsuhde Ilveksen kanssa alkaa 1.12.2014.

Lisäksi Armstrong on toiminut viime vuodet MTV:n jalkapallolähetysten asiantuntijana.

Pitkän valmentajauransa aikana Keke on saavuttanut viisi Suomen mestaruutta ja kolme Suomen Cupin voittoa. Lisäksi hän on johdattanut valmentamansa joukkueen kahdesti nousuun Ykkösestä Veikkausliigaan. Vuoden jalkapallovalmentajaksi hänet on valittu kolmen kertaa.

Pelaajarunko kasassa ensi kaudelle

Ilves on jo pitkään Tampereella asuneelle Kekelle hyvin tuttu seura. Keke on ollut varsin tuttu näky Tammelan lehtereillä viime vuosien aikana ja lisäksi hänen poikansa pelaavat Ilveksen juniorijoukkueissa.

Joukkueen muuta taustaryhmää rakennetaan parhaillaan ja sen kokoonpanosta tullaan tiedottamaan lähiaikoina. Pelaajasopimuksia kaudelle 2015 on solmittu 12 pelaajan kanssa.

Tällä hetkellä neuvotteluja käydään usean viime kauden pelaajan kanssa ja myös pelaajasopimusasioista tullaan tiedottamaan lähiaikoina.

Ilves sijoittui juuri päättyneellä kaudella Ykkösessä kolmanneksi ja seuran tavoite on nostaa Tampere jälleen liigakartalle.