Video: Serbian ja Albanian ottelu keskeytyi kaaokseen – syynä kauko-ohjattava lennokki!

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Serbian ja Albanian väliseen EM-karsintapeliin ei tiistaina päästetty vieraskannattajia turvallisuusriskien takia, koska naapurusten ottelusta odotettiin kiihkeätunnelmaista.

Runsaan 40 minuutin jälkeen peli oli keskeytyksissä serbikannattajien heitettyä kentälle soihtuja. Tällöin kentän päälle ilmestyi pörräämään jonkinlainen kauko-ohjattava lennokki, jota koristi Albanian lippu.

Kotijoukkueen Stefan Mitrovic kiskoi lipun ja sen lennättäjän alas, mikä raivostutti Albanian pelaajat. Kun sekasortoon lisättiin muutama kentälle rynnistänyt katsoja, erotuomaristo päätti keskeyttää 0-0-tilanteessa olleen ottelun.

Keskeytyksestä huolimatta Albania on yhä häkellyttävästi lohkonsa kärjessä. Se voitti syyskuussa Portugalin vieraissa ja tasasi pisteet Tanskan kanssa lauantaina. Tiistain toisessa ottelussa Portugali otti tärkeän vierasvoiton Tanskasta 1-0.

Katso video erikoisesta tapahtumasarjasta tästä.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliHuuhkajat kärsi vääryyttä? – ”Aika 100-prosenttisen varma”
Seuraava artikkeliRomanian päävalmentajalta kehut Huuhkajille: ”Kovempi kuin Kreikka tai Unkari”