Arsenal-luotsi Arsene Wenger on yleisesti ollut vaivautunut pelaajiensa maajoukkuekutsuista, mikäli pelaajat ovat kärsineet loukkaantumisista. Kuitenkin nyt hän liputtaa englantilaispeluri Theo Walcottin kutsun puolesta.

Tammikuun alusta sivussa polvivamman vuoksi ollut pikakiituri teki paluun kentille edustusjoukkueessa viikonlopun Burnley-voitossa. Walcott pelasi viimeisen kymmenminuuttisen ottelussa.

– On hienoa saada hänet takaisin ja toivottavasti hän pysyy kunnossa eikä takapakkeja tule. Meidän on aina oltava varovaisia (paluiden suhteen). Taistelua ei ole vielä voitettu. 9-10 kuukautta sivussa oltuaan tulee ylä- ja alamäkiä, Wenger kommentoi Soccerway-sivustolle.

Englanti kohtaa 15. marraskuuta Slovenian kotikentällään EM-karsinnassa ja 18. marraskuuta Skotlannin ystävyysottelussa.

– Jos hän haluaa pelata Englannille, olen iloinen hänen puolestaan. Hän voi mennä ja harjoitella sekä ehkä pelatakin muutaman minuutin. Se on henkiselle puolelle avuksi. Onko hän täysin valmis? Uskon maajoukkuepelien tulevan hieman liian nopeasti hänen kannaltaan, mutta joukkueeseen pääsy olisi hyväksi hänelle.