Uransa parasta jalkapallo Malmö FF:ssä pelaava Markus Halsti voi hyvinkin jatkaa uraansa muualla.

– Minulla on pari vaihtoehtoa Skandinavian ulkopuolella, mutta en halua puhua seurojen nimistä. Voin sanoa, että vaihtoehdot eivät ole Hollannista. Olen liian vanha sinne, Halsti kommentoi Matchdaxille.

Halsti kuuluu joukkueensa ehdottomiin runkomiehiin. Malmö voitti toistamiseen Ruotsin mestaruuden ja pelaa Mestarien liigan lohkovaiheessa ensimmäisen ruotsalaisseurana yli 10 vuoteen.

Halstin mukaan juuri Mestarien liigan pelit, missä joukkue on pelannut mm. Juventusta vastaan, ovat tärkeitä myös henkilökohtaisesti.

– Europelit merkitsevät paljon. On selvää, että maajoukkuepelit ovat myös tärkeitä, mutta vaikkapa Juventuksen kohtaaminen on täysin eri asia. He ovat parempia kuin useimmat maajoukkueet, Halsti jatkoi.

Halstin mukaan hän ei ole tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan, mutta mainitsee samaan hengenvetoon Malmön olevan ainoa vaihtoehto hänelle Skandinaviassa.

Halsti on ollut vuosia Huuhkajissa mukana, mutta on ollut pienellä vastuulla. Hän sai mahdollisuuden avauksessa Slovakia-ystävyysottelussa Niklas Moisanderin rinnalla puolustuksessa. Seurajoukkueessa hän on pelannut kuitenkin viime ajat pääasiassa keskikentän pohjalla.