Joel Pohjanpalo on Saksan ammattilaissarjojen tehokkain maalitykki!

© Kuva: Getty Images
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

Huuhkaja-kärki Joel Pohjanpalo on Saksan kakkosliigassa huimassa vauhdissa: yhdeksässä sarjapelissä suomalainen on osunut vastustajan verkkoon seitsemän kertaa. Se oikeuttaa kakkosliigan maalipörssin sijalle neljä.

Pohjanpalo on kuitenkin tehokkuutta mitattaessa koko Saksan ammattilaisfutiksen kuumin nimi. Hyökkääjä ei ole kuluvana kautena päässyt vielä kertaakaan pelaamaan täyttä 90-minuuttista ja vain neljä kertaa joukkueensa avauskokoonpanoon.

Suomalainen on iskenyt maalin joka 63. pelaamansa minuutti. Tällä tuloksella hän on kakkosliigan ylivoimainen ykkösnimi. Saksan pääsarjan puolella tehotilaston kärjessä oleva FC Bayernin Mario Götzekin jää Pohjanpalolle selvästi. Götze on tarvinnut 122 minuutin edestä peliaikaa per ampumansa osuma, kertoo tv-yhtiö WDR.

Pohjanpalo yrittää kartuttaa maalisaldoaan seuraavan kerran jo tänään maanantaina, kun Fortuna Düsseldorf vierailee 1860 Münchenin luona. Voitolla düsseldorfilaiset nousisivat sarjassa toiselle sijalle.

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!