ManU-luotsi Louis van Gaal ei juurikaan säästele omiaan julkisilta haukuilta. Äskettäin mies kommentoi Robin van Persien tempausta Chelsea-ottelussa tyhmäksi (uutinen) ja nyt saman arvion sai Chris Smalling.

ManU-puolustaja otti kaksi hölmöä varoitusta sunnuntaina Derbyssä ja City eteni miesylivoiman tuottaessa tulosta 1-0-voittoon.

– Derbyissä täytyy olla varovainen. Toinen keltainen kortti oli tyhmä keltainen kortti. Pelaajan sinun on pakko hallita aggressioitasi. En nähnyt, mistä ensimmäinen varoitus tuli, mutta kortti alla täytyy käsitellä peliä eri tavalla, ManU-luotsi kommentoi BBC Sportille.

Smallingin toinen varoitus tuli riskialttiista liukutaklauksesta oman alueen rajalla, millä hän kaatoi City-kärki Sergio Agueron. Avauskortti oli jopa tyhmempi. Mies esti City-vahti Joe Hartin avauksen juoksemalla tätä kylkeen vastaiskun uhatessa.

City on voittansa myötä Valioliigan kolmonen, kuusi pistettä kärjestä. ManU on 10:s jo 13 pistettä kärjestä, mutta toki vain neljä pistettä neljossijalla olevasta Arsenalista. Kärkinelikko etenee ensi kaudeksi Mestarien liigaan.