Manchester United on kokemassa kovan menestyksen sillä kesän siirtoikkunassa seuraan siirtynyt Argentiinan maajoukkuepuolustaja Marcos Rojo on sivussa pelikentiltä jopa kolmisen kuukautta, kertoo mm. Daily Mail -lehti verkkosivuillaan.

Rojolta meni olkapää sijoiltaan sunnuntain derbytappiossa Manchester Cityä vastaan, minkä United hävisi 0-1-lukemin. Puolustaja vaihdettiin kentältä toisen jakson alkupuolella ottelun ollessa vielä maaliton. Seura ei ole vahvistanut poissaolon pituutta.

Pelaaja siirtyi ManU:un kesällä 16 miljoonalla punnalla Portugalin Sportingista. Hän esiintyi mallikkaasti MM-hopearyhmässä kesällä, mutta alku Valioliigassa on ollut virhealtis.

Puolustuspäässä entuudestaan vajausta

ManU:n managerilla Louis van Gaalilla on pulaa puolustajista muutenkin ensi viikonlopun Crystal Palace -peliä silmällä pitäen. Chris Smalling kärsii pelikieltoa, Jonny Evans (nilkka) sekä Phil Jones (sääri) ovat myös sivussa. Rafael oli myös poissa edellisestä pelistä harjoituksissa tulleen vaivan vuoksi.

City-pelissä laiturina paremmin tunnettu Antonio Valencia hoiti laitapuolustajan tehtäviä ja Michael Carrick putosi keskikentältä ottelun lopuksi puolustuksen keskustaan.