Joona Toivion ja Molden kausi oli täysosuma. Molde voitti sekä Norjan liigan että cupin.

Toivion mukaan joukkueen erinomaisiin esityksiin ei ollut yhtä selkeää syytä. Se oli monen tekijän summa.

– Ensinnäkin pystyttiin luomaan lähes joka ottelussa enemmän maalipaikkoja kuin vastustajat. Hyvällä prosentilla pystyttiin myös niistä maaleja tekemään. Puolustaminen oli myös tosi hyvää. Balanssi hyökkäämisen ja puolustamisen välillä oli tosi hyvää. Kaikki teki myös sen likaisen duunin joukkueen eteen. Kokonaisuudessaan kaikki on toiminut erinomaisesti, Toivio puntaroi.

Viikonloppuna pelatussa cupin finaalissa kaatui Jarkko Hurmeen edustama Odd Ballklubb lukemin 2-0

– Ensimmäinen puolikas oli todella tapahtumarikas. Paikkoja oli puoleen jos toiseen. Meiltä ei ihan vahvinta se eka jakso. Kopissa puhuttiin puoliajalla, että jatketaan samalla tavalla kovaa eteenpäin, niin saadaan paikkoja ja tehdään niistä. Toinen puoliaika oli sitten enemmän sitä mitä koko kausi. Hallittiin ja dominoitiin. Ei jäänyt kellekään kahta sanaa kumpi ansaitsi voiton, Toivion hehkuttaa.

Norjassa cupin finaali on iso juttu.

– Stadikka oli lähes täynnä. Sellainen fiilis kuin futispeleissä kuluu olla, että on kunnon melua ja vaikea kommunikoida kaverinen kanssa. Siististi jaettu kannattajat kahteen päätyyn. Se kyllä tekee oman jutun peliin kun välillä toinen pääty oli kovemmassa äänessä kun toinen. Oli selvää kilpailua fanienkin kesken. Mieletön tapahtuma ja mieletön ottelu. Tuollaisten pelien takia sitä tätä hommaa tekee, Toivio alleviivaa.

Tuplamestaruus oli seuralle merkittävä asia. Mutta…

– Ei tuplamestaruudesta kai mitään jumalattomia bonuksia saada, Toivio naurahtaa.