Real Madridin entinen puheenjohtaja Ramon Calderon paljastaa, että seuran nykyinen puheenjohtaja Florentino Perez ei alkujaan halunnut Cristiano Ronaldoa seuraan.

– Kun Florentino nousi puheenjohtajaksi, hän halusi keskeyttää neuvottelut pelaajasta. Ronaldo oli hänen mielestä liian kallis. Hän tiesi hyvästä pelaajasta olleen kyse, mutta katsoi ettei hän ollut sellaisen summan arvoinen, Calderon kertoi Sky Sportsille.

Calderon oli itse aloittamassa neuvotteluja ManU:n kanssa Ronaldosta. Ja niitähän käytiinkin.

– Kun kysyimme pelaajaa ensi kerran, ManU:n vastaus oli ehdoton ei. Se on ihan normaalia! Mutta pelaaja halusi lähteä. Kävimme lopulta kaksi vuotta neuvotteluja.

– Hänen piti ensin tulla kesällä 2008, mutta Ronaldo soitti kertoen ettei voi vielä tulla, koska on sitoutunut pelaamaan Sir Alex Fergusonin alaisuudessa vielä kauden. Hän pitää ex-luotsiaan ammattilaisuuden oppi-isänään.

Portugalilaistaituri siirtyi lopulta kesällä 2009 Realiin ManU:sta lähes 100 miljoonalla eurolla. Ferguson ei olisi halunnut päästää pelaajaa Realiin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

– Ronaldoa tarjottiin mm. Barcelonaan, joka olikin valmis ostamaan pelaajan hinnalla millä hyvänsä. Tärkeintä on kuitenkin se, että pelaaja ei halunnut sinne vaan meille. Olen erittäin ylpeä, että saimme hänet ja olen ylpeä hänen saavutuksistaan.