Tottenhamin hyökkääjä Emmanuel Adebayor syyttää seuran kannattajia huonoista esityksistä varsinkin kotona. Spurs hävisi sunnuntaina 1-2-lukemin Stokelle ja joukkue saateltiin pukukoppiin buuauksien saattelemana. Tottenham on hävinnyt peräti neljä kuudesta kauden kotipelistään Valioliigassa.

– Näyttää olevan meille parempi pelata vieraspelejä tällä hetkellä. Silloin sentään tietää, että suurin osa buuaajista on vastustajan faneja eikä omia, BBC Sport siteeraa togolaista.

– Totta puhuakseni vieraissa pelaaminen on helpompaa. Enkä puhu vain omasta puolestani vaan kaikkien pelaajien suulla. Kun omat kannattajat aloittavat mielenosoituksensa jo muutaman minuutin jälkeen, on se rankkaa. On kuin tulisit omaan kotiisi, minne et ole tervetullut. Etkä voi lähteä sieltä enää minnekään.

Tottenham on joka tapauksessa yhä lähellä top 4 -sijoja, jotka johdattavat seurat himoittuun Mestarien liigan ensi kaudeksi. Chelsea pois lukien kaikki suurseurat ovat kompuroineet jo reilusti alkukaudesta. Tottenham on sarjassa 12:s, mutta esim. nelossijaan on vain neljä pistettä eroa.