Valioliigassa ensimmäistä kautta managerina oleva Ronald Koeman ihmettelee brittikenttien talven ohjelmaa. Southamptonin kauden yllättäjäksi luotsannut hollantilainen on tottunut kotimaassaan mukavaan hiljentymiseen keskitalven aikana, mutta Englannissa pelejä tulee liukuhihnalta.

Southampton kohtaa viikon sisään uuden vuoden alla Crystal Palacen, Chelsean ja Arsenalin Valioliigassa ja sekaan saadaan myös cup-peli.

– Siitä tulee hankalaa, koska minulla ei ole kokemusta niin useasta pelistä niin lyhyen ajan sisään. Olen aiemmin ollut lomalla joulun ajan ja nyt meillä on useita pelejä siinä, joihin täytyy valmistautua. Kerroin pelaajille rehellisesti ettei minulla ole sellaisesta kokemusta, Koemania siteerattiin Soccernews-sivustolla.

– Meidän pitää pelata 26. joulukuuta ja heti uudestaan 28. joulukuuta ja sitten 1. tammikuuta ja jo 3. tammikuuta Englannin cupissa. Se on hullua! Jos meillä on vain yksi vapaapäivä pelien jälkeen, on se mahdoton ja hullu tilanne. Tämä myös suosii suuria joukkueita, koska heillä on laajempi materiaali.

Southampton on Valioliigassa kakkonen Chelsean jälkeen ja ennen Manchester Cityä vaikka on pelannut ottelun muita vähemmän. Southampton kohtaa Aston Villan maanantaina.