HIFK on allekirjoittanut kahden vuoden pelaajasopimuksen maalivahti Carljohan ”Saku” Erikssonin kanssa. Eriksson, 19, siirtyy HIFK:n riveihin HJK:sta, jossa hän pelasi viime kaudella kuusi Veikkausliigaottelua.

Juniorimaajoukkueita edustanut maalivahti pelasi päättyneellä kaudella myös kahden ottelun verran lainalla Ykkösessä pelaavan PK-35 Vantaan riveissä. Eriksson pääsi viime kaudella tositoimiin myös Eurooppa-liigassa ja harjoitusottelussa suurseura FC Barcelonaa vastaan.

– On upeaa siirtyä joukkueeseen, jossa on mahdollisuus saada paljon vastuuta. IFK:n valmennustiimi on minulle tuttu ja tunnen päävalmentaja Jani Honkavaaran tavan toimia. Hän on mielestäni erittäin hyvä valmentaja. IFK tuntui tässä vaiheessa uraa erittäin hyvältä ratkaisulta”, Eriksson sanoo HIFK:n tiedotteessa.

Myös HJK tarjosi Erikssonille ensi kaudeksi sopimusta, mutta nuori ja lupaava maalivahti valitsi lopulta HIFK:n. HIFK tavoitteli Erikssonia jo viime kaudella riveihinsä, mutta sopimusta ei kuitenkaan syntynyt.