Hurja huhu: Fernando Torres takaisin Liverpooliin?

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Brittilehti Daily Star heittää melkoisen huhun ilmoille, kun se kertoo Liverpoolin managerin Brendan Rodgersin havittelevan Chelsean yhä omistamaa, mutta AC Milanissa kauden mittaisella lainalla pelaavaa Fernando Torresia seuraan.

30-vuotias kärkimies on onnistunut Italiassa tekemään vain yhden maalin 10 esiintymisessään. Mies siirtyi aikoinaan vuonna 2011 peräti 50 miljoonan punnan siirtokorvauksella Liverpoolista Chelseaan, mutta ei koskaan pystynyt lunastamaan odotuksia Lontoossa.

Hän tuli aikoinaan Liverpoolin kasvattajaseurastaan Atletico Madridista ja nousi Euroopan pelätyimpien hyökkääjien joukkoon. Torres edusti Liverpoolia vuosina 2007-2011 ja teki 142 virallisessa ottelussa 81 maalia ja syötti 20 osumaa. Chelseassa saldo 172 otteluun oli 45+35.

Rodgers tuli Liverpool-luotsiksi vasta Torresin lähdettyä. Seura on menettänyt hyökkäystehonsa totaalisesti Luis Suarezin lähdön ja Daniel Sturridgen loukkaantumisista johtuneen poissaolon vuoksi. Vahvuuteen kesällä hankittu Mario Balotelli on roikkunut otsikoissa paljon, mutta kyse on ollut jalkapallokenttien ulkopuolisista tapahtumista (uutinen).

Torresin osalta uutisointi on ollut vilkasta ja vasta äskettäin kerrottiin, että AC Milan on valmis purkamaan lainasopimuksen kesken kaiken miehen heikon panoksen vuoksi.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!