Espanjan suurimman urheilulehden Marcan mukaan Real Madrid on valmistelemassa virallista tarjousta Dortmundille joukkueen tähtihyökkääjästä Marco Reusista.

25-vuotias Saksan maajoukkueenkin avainpelaajiin kuuluva laitapelaaja on kärsinyt vuoden mittaan paljon vammoista ja pelasi syyskaudellakin vain seitsemässä ottelussa tehden kolme maalia ja antanen kaksi maalisyöttöä. Mestarien liigassakin tehot on kohdillaan – kahteen peliin kaksi maalia ja maalisyöttöä.

Dortmundin kausi on ollut surkea, mitä ei edes avainepelaajien loukkaantumiset täysin selitä. Joukkue lähti talvitauolle pähkäilemään surkeaa virettään, kun sijoitus Bundesliigassa on viimeistä edellinen. Suurena uhkana onkin sekä päävalmentajan että monien avainpelaajien lähteminen muihin maisemiin kauden jälkeen.

Reus oli yhdistetty myös mm. Barcelonaan, joka kuitenkin on siirtokiellossa koko vuoden 2015. Myös useat Valioliiga-seurat sekä tietenkin Bayern München on yhdistetty saksalaistaituriin. Reusin sopimuksessa astuu kesällä voimaan ulosostopykälä, joka on tiettävästi vain noin 25 miljoonan euron luokkaa.