Malmön Markus Halstin kausi päättyi tiistain otteluun Malmöa vastaan. Malmö pääsi hienosti pelaamaan Mestarien liigaa, mutta matka katkesi Olympiakosia vastaan.

– Ei mennyt Ateenassa niin kuin Strömsössa, muttei tuossa nyt jäänyt mitään hävettävääkään. Olimme hieman alakynnessä, pääsimme kuitenkin upeasti tasoihin, mutta koska tarvitsimme voiton ja satsasimme siihen, niin kyllä Olympiakoksen tasoinen joukkue käyttää tilan hyväkseen, kun emme itse onnistuneet, Halsti kertaa pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

– Vaikka jalka painaa, nivuset huusivat ja pääkin oli välillä kaiken keskellä jumissa, niin koko syksy on ollut mahtavaa aikaa, päästä vihdoin pelaamaan Mestareiden Liigassa.

Halstin mukaan pelillisesti Malmö oli varsin hyvin kilpailussa mukana. Tulokset olisivat vain kaivanneet pientä viilausta.

– Vaikka tulokset jäivätkin ehkä vaisuksi niin pelasimme hyvin ja olimme mukana Eurolohkotaistossa viimeisiin hetkiin. Täytyy kuitenkin olla realisti, kun katselee resurssejamme ja suhteuttaa niitä lohkon muihin joukkueisiin. Pelillisesti olimme oikeastaan jyrän alla vain vajaat kaksi puoliaikaa, muuten pystyimme haastamaan melko tasaväkisesti lohkomme huippujoukkueet, Halsti pohtii.

– Oli upeaa voittaa ensin Red Bull ja sitten lohkovaiheessa Olympiakos kotonamme. Kokonaisuudessan jalkapallosyksy on ollut unohtamaton. Voitimme kuitenkin mestaruuden hallitsevana mestareina, ja niin ei ole tapahtunut Ruotsissa usein.