Mario Balotellin agentti Mino Raiola kertoo suojattinsa viihtyvän Liverpoolissa vaikka ura seurassa ei ole urjennut odotetusti kesän lopun siirron jälkeen.

Balotelli on välillä pudonnut kokonaan kokoonpanosta vaikka olisi ollut kunnossa. Näin tapahtui mm. viime viikonloppuna, kun Liverpool pelasi Englannin cupia.

– Hän on tyytyväinen Liverpoolissa, Raiola kertoi Sky Sportsille.

– Tietenkään yksikään pelaaja ei ole tyytyväinen, mikäli jää sivuun kokoonpanosta, mutta hän otti asian ammattilaisen tavoin.

16 miljoonaa puntaa eikä Valioliiga-maaleja

Liverpool hankki miehen 16 miljoonalla punnalla AC Milanista ja ainakaan vielä hankintahintaa ei ole saatu takaisin kentällä.

Balotelli on pelannut 12 kertaa Valioliigassa ilman maaleja. Mestarien liigassa ja Liigacupissa on sentään tullut yksi maali kummassakin kilpailussa. Vammojakin on ollut, mikä on hidastanut sopeutumista agentin mukaan.

– Hän oli loukkaantunut ja siirtyi suureen seuraan. Mario voittaa tämän kamppailun ja kehittyy pelaajana. Sen jälkeen pallo on Liverpool-managerilla Brendan Rodgersilla ja kyse on siitä, antaako hän Mariolle mahdollisuuden, Raiola jatkaa.

– Emme ole pyytäneet siirtoa. On vielä liian aikaista siihen. Hänellä ei ole suuria ongelmia. Hän pyrkii sopeutumaan uuteen pelityyliin managerinsa toiveiden mukaisesti. Katsomme kesällä, jos jotain pitää tehdä.